4 Mart 2020 Çarşamba

Hayırlı Sabahlar Mesajı | Günaydın Mesajları

Hayırlı sabahlar mesajları ve günaydın mesajları ile ilgili hoşunuza gidebilecek mesajları bu sayfada bulabilirsiniz.
Aşağıda yer alan günaydın mesajlarından en çok hoşunuza gideni facebook, twitter, instagram, whatsapp, tumblr, pinterest yada linkedin gibi sosyal platformlarda paylaşabilirsiniz.

Hayırlı Sabahlar Mesajı, Günaydın Mesajları

Acılardan uzak, dualarla dolu, içimizden geçenlerin inşallah kabul buyur edileceği sevgi dolu bir gün dilerim herkese. Hayırlı sabahlar!

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, gününüz hayırlı olsun.

Yuvanızın huzurla kalbinizin sevgiyle dolacağı yanı başınızdan sevdiklerinizin hiç eksik olmadığı keyifli,huzurlu bir gün olması dileğiyle...Hayırlı sabahlar!

Umutlarınızın aydınlığa kavuştuğu, bol kazançlı ve bereketli bir gün olması dileğiyle, hayırlı sabahlar.

Mutluluğun adresini insanlar hep uzaklarda aramışlardır. Oysa o adresin yeri sıcacık yüreğimizdir.. Hayırlı sabahlar!

Gününüz bir ağacın gölgesinde ki huzur sudaki saflık topraktaki bereket ve aldığınız nefesteki anlam kadar güzel olsun. Hayırlı Sabahlar!

Sevdiklerimizin nefes alması dahi bizi mutlu etmeye yetmeli. Allah sevdiklerimizin yokluğunu göstermesin. Hayırlı Sabahlar!

Korktukça tutsak, umut ettikçe özgürsün. Hayırlı Sabahlar!

Gününüz aydın gönlünüz nurlu olsun. Herkese hayırlı sabahlar ve günaydınlar. 

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun, saadetler hepimizin olsun, ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. Hayırlı Sabahlar!

Dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmediği, göz yaşlarının akmadığı, gülücüklerin bitmediği en güzel sabahlar sizlerin olsun. Hayırlı sabahlar!

Gün ışığını bekleyen kara karlar altında kalan kara günlerin kardeleni oldum. Sonunda hayatı karın altında, üstünde değil, dostların kalbinde buldum. Hayırlı sabahlar!

Her türlü sıkıntıdan uzak, huzurun gölgesinde geçireceğiniz kıymetli günlerin ömrünüze yayılması dileğiyle. Hayırlı sabahlar!

Kalbin de iyilik biriktirenlerin , yollarınız denizler gibi sonsuz olsun tüm yollarınız huzura , sevgiye çıksın. Hayırlı Sabahlar Dostlar!

Mutluluk ne bir yoldur, ne de varacağın bir nokta. Mutlu olmak bir seçimdir! Ve sen onu seçersen senin olur. Hayırlı sabahlar!

Arkadaşlar olmadan, hayatın bir anlamı olmaz. Bir sevgi olmadan, kalpte huzur olmaz. Bir hikaye olmadan, bir film olmaz ve benden bir günaydın mesajı almadan, güzel bir gün olmaz!

Sağlığın, huzurun, mutluluğun, bereketin, şansın yuvamızdan, gülümsemenin yüzümüzden eksik olmadığı bir gün olsun. Hayırlı Sabahlar!

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan çok güzel bir gün geçirmenizi dilerim. Hayırlı sabahlar!

Günaydınlar dışları gülen kalpleri ağlayan yüreği güzel insanlar hayırlı sabahlar bol kazançlı bol tebessümlü bir gün geçirirsiniz inşallah sağlıcakla kalın şansınız ve umudunuz bol olsun.

Günaydın çok bilmişler her şeyi kendinden bilenler iyiliğini kaybedenler kalbini taşa çevirenler onla bunla dalga geçenler gururunu kaybedenler cezasına katlananlar sevmeye tövbe edenler

Kimseyi mumla aramayın, görülmesi gereken kendi ışığıyla parlar.

Allah'ım bizleri gafletten uyandırsın, bizleri; dinsiz, bayraksız, vatansız bırakmasın. Ezanlarımız susmasın kıymetini bilelim dinimizin, aldanmayalım, aldanan aldatanın kölesi olur. Hayırlı sabahlar!

Ne güzel bir duadır ; "İyi insanlara çıksın gittiğin bütün yollar.". Hayırlı Sabahlar!

Allah Sevgisiyle kalpleri dolu gönül dostları. Allah'ın rahmeti, bereketi üzerinize olsun inşallah. Hayırlı Sabahlar!

Sabah seheri ile gününüzün aydınlandığı gibi gönlünüzde aydınlık olsun. Melekler duacınız olsun, hayırlı sabahlar olsun.

Her yeni gün, tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. Her gününüz, bir öncekinden güzel olsun. Hayırlı Sabahlar!

Ey Rabbim! Hayrı ve şerri gerçekten ayırt edebilmeyi imtihan olarak verdiklerine yürekten/amenna diyebilmeyi, imtihanları en güzel şekilde verebilmeyi senin yolundan ayrılmamayı seni gerçekten sevenlerden olmayı bize ve sevdiklerimize nasip eyle. Hayırlı Sabahlar!

Ya Rabbim! Bizi dost doğru bir yola ilet Senin çizmiş olduğun istikamette ilerlet. Niyetlerimizi ihlaslı eyle ve bize lütuf ettiğin güzelliklerde bereket ihsan eyle Yaşadığımız her anın kıymetini bilen bildiği ile amel eden salihler zümresinden olmak temennisiyle. Hayırlı Sabahlar!

Ya Rab! Sev bizi, sevdir bizi, sevindir bizi, sevdiklerine sevdir bizi. Nasıl yaşamamızı istiyorsan, rızana uygun olarak öyle yaşat bizi. Hayırlı sabahlar!

Rabbim hiç kimseyi olmayacak şeyi istemekle gelmeyecek olanı beklemekle ihanetin ne olduğunu dosttan öğrenmekle sınamasın. Hayırlı Sabahlar!

Allah'ın rahmet kapısı hiç kapanmaz, el açan mahrum kalmaz, Hayırlı bir gün geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı Sabahlar!

Allah'ım Güzel haberler veren, Güzel şeylerden bahseden, Güzel insanları lütfet, Dünyamıza misafir et. Hayırlı Sabahlar!

Beni benden alıp Sana getiren yola, beni kendinden soğutup sana bağlayan kul’a, isyankar yanımı silen dua’ya, şükürler olsun Rabbim sana. Hayırlı sabahlar!

Allah'ın rahmeti, bereketi üzerinize olsun, evinizde huzur, yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Hayırlı sabahlar!

Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, rabbim hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün nasip etsin. Hayırlı sabahlar!

Evinizden bereket, dilinizden dua, kalbinizden Rahman ve Resul aşkı eksik olmasın. Hayırlı Sabahlar!

Dua ibadetin özüdür. Bol dualı bir gün dileğiyle günümüz aydın kazancımız bol olsun. Hayırlı sabahlar!

Şiir sözün, söz kalbin, kalp sevgilinin, sevgili aşkın kalbidir. Hayırlı Sabahlar!.

Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum. Seni seviyorum. Hayırlı Sabahlar!

Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek.Hayırlı sabahlar

Bende hayat seninle başlar, seninle biter, bir mesaj gönder de canlansın bu beden, Hayırlı sabahlar.

Bir gün sen, bir gün ben, bir gün bir başkası sana bu mesajı atacak ama önemli olan gönülden getirmektir. Hayırlı sabahlar!

Geçip giden günlere değil seninle gelecek yeni günlere hasretim sevgilim. Hayırlı sabahlar!

Bir güne aşk ile başlıyorsan, yaşama baştan başlıyorsundur. Mutlu sabahlar!

Bizde her daim geleceğe dair umut var. Çünkü Rahman ve Rahim olan Allah var. Hayırlı sabahlar!

Güç olmasın diye geç olur bazı şeyler. Allah bilir, biz bilemeyiz. Hayırlı Sabahlar!

Nasipten öte yol yok bu hayatta, payımıza düşen; en güzeli değil en hayırlısı olsun bu hafta. Hayırlı Sabahlar!

Mutluluğu insanlarda bulmak hediyedir. Mutluluğu kendi içinde bulmaksa cennet. Hayırlı Sabahlar!

Bereketli bir gün dileğiyle. Hayırlı sabahlar!

Hakkımızda hayırlı olacak tüm güzellikler sizinle olsun. Hayırlı sabahlar!

İki şeyi asla unutma: Allah'ı ve ölümü. İki şeyi de unut: Yaptığın iyiliği, gördüğün kötülüğü. Hayırlı Sabahlar!

Umut hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar, fırtınada kopar. Ama çiçekler açmaya hep devam eder. Hayırlı sabahlar!

Yüzünüzden gülümseme kalbinizden umut eksik olmasın, gününüz aydın mutluluğunuz daim olsun.

Savaşın olmadığı, sevgi, vicdan ve huzur dolu bir dünyada yaşamak umuduyla. Hayırlı sabahlar!

Rahman öyle güzel kader yazsın ki ; dünyanız da ahiretiniz de cennet olsun. Hayırlı Sabahlar!

Biraz mavi, Biraz huzur, Bir kaç iyi haber, Birde kahve olsa yeter bugünü anlatmaya. Hayırlı Sabahlar!

Bu sözlerde hoşunuza gidebilir.