21 Eylül 2020 Pazartesi

En İyi Düğün Davetiye Yazıları | Düğün Davetiyesi Sözleri

Düğün davetiye yazıları ile ilgili hoşunuza gidebilecek güzel sözleri bu sayfada bulabilirsiniz. Aşağıda yer alan düğün davetiyesi sözlerinden en çok hoşunuza gideni facebook, twitter, instagram, whatsapp, tumblr, pinterest yada linkedin gibi sosyal platformlarda paylaşabilirsiniz. 

Düğün Davetiye Yazıları | Düğün Davetiyesi Sözleri


Aşk, sevgi ve mutluluk hepsi bu filmde. Nişan törenimizde sizleri de aramızda görmek dileğiyle.


Hayat birinin tüm kalbiyle senin yanında olduğunu bildiğinde güzelleşir. Bu özel günümüzde mutluluğumuzun ilk adımına davetlisiniz.


Rüzgarın çığlığını dinledik, bulutların ağlamasını izledik,

bir yıldızın kıyısında oturup dilek diledik. Dileğimizin gerçekleştiğini görmek isteyen herkesi, düğünümüze bekliyoruz.


Mutlu sona değil, sonsuz mutluluğumuzun ilk adımına davetlisiniz.


Gönül ferman dinlemedi; biz evleniyoruz! Sizleri de düğünümüze bekliyoruz.


Birbiri için çarpan bu kalplere şahitlik etmeniz için düğünümüze bekliyoruz.


Mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyacağız.


Allah'a bağladık özümüzü, Peygambere verdik sözümüzü, Mevlam ak eylesin yüzümüzü, Buyrun gelin dostlar, beraber yapalım düğünümüzü.


Hayatımızın en anlamlı gününde siz sevgili dostlarımızla birlikte olmaktan onur duyacağız.


Kaptırdık gönlümüzü mutluluk seline, işte biz de gireceğiz dünya evine. Bütün dostlar buyursun düğünümüze.


Gönülden birbirimizi seviyoruz. Kalbimiz bir buna inanıyoruz. Bekarlığa veda edip, işte bugün evleniyoruz. Düğünümüze sizleride bekliyoruz


Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda en güzel sevgiyi birlikte yaşadık her uçurumun kenarında, birlikte meydan okuduk rüzgara ve gökyüzünden birer yıldız çalıp ışık yaptık geleceğimize hayatımızın en güzel gününü siz sevdiklerimizle paylaşmak dileğiyle.


Sevgi; umuttur, huzurlu yaşamaktır. Bizde sevgimizle, umudumuzla ömür boyu sürecek huzurlu bir yola çıkıyoruz. Sizleri de bu mutlu günümüzde aramızda görmek istiyoruz.


Tüm hesapları ve niyetleri ardımızda bırakıp sadece sevgimize ve mutluluğa yürürken, sizi de bu ana şahit olmaya davet ediyoruz.


Allah'ın emridir yaşantı böyle. Mesut olmaya sen dua eyle. Gelip düğünümüze bir şeref eyle. Gelmeyen dostlara sen selam söyle.


Sevdik beğendik söz verdik birbirimize, karar verdik ömür boyu beraberliğimize. Bu mutlu günümüzde müjdeleriz sizlere bekleriz hepinizi ailece düğünümüze.


Biz tanıştık evleniyoruz. Gülümseyin çekiyoruz. Bol eğlenceli düğünümüze hepinizi bekliyoruz.


Kaptırdık gönlümüzü mutluluk seline. İşte bizde gireceğiz dünya evine. bütün dostlar buyursun düğünümüze.


Kuruyan topraklar yağmuru bekler, Karanlık geceler sabahı bekler, Seven söz verince bir ömür bekler, Bu iki genç sizleri düğüne bekler.


Gördü gözlerimiz, sevdi kalplerimiz. Hayatın baharında, birleşti ellerimiz. Bu mutlu günümüzde sizleri de düğünümüze bekleriz.


Duvağımızda beyaz güller, girmesin araya eller. Allah yazmış bizi bize, duyuruyoruz şimdi size. Mutlu geçsin günlerimiz, sevgi dolu kalplerimiz. Ömür boyu beraberiz, düğünümüze sizleride bekleriz.


Bir tutkudur yaşamak. Yaşamın tüm güzelliklerini, sissetmek ve paylaşabilmek. Biz de mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istiyor, düğün törenimize onur vermenizi diliyoruz.


Mutluluk gele dursun. Dostlara çağrı olsun. Bizim düğünümüz var. Seven dostlar buyursun. 


Biz çok zorluklardan geçerek geldik bu günlere, herşeye rağmen sevgimize sevgi katmayı basardık. Sizleri düğünümüzde görmek şeref duyarız.


İlk görüşte aşk bu olmalı işte, rabbim seni bana yazmış bozamaz kimse, bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmek dileğiyle.


Akıp giden hayatın içinde kendimize dair yeni bir sayfa açarken, Nikah törenimizde siz dostlarımızı yanımızda görmek bize mutluluk verecektir.


Sevdik güvendik birbirimize. Karar verdik ömür boyu beraberliğimize. Bu mutlu günümüzü müjdeleriz size bekleriz hepinizi düğünümüze.


Tek bir cümleyle sığdırılamayacak kadar büyük duyguların sahibidir aşk. Bir cümleyle ifade edilemeyecek kadar güzel. Hayatımızın en anlamlı ve özel gününde sizleri de aramızda görmek istiyoruz.


Bizim aşkımız bir ömür boyu sürecek şiirler şarkılar sevincimizi süsleyecek en güzel elbiseler giyilecek mutluluğun dansları edilecek sevenlerimiz bu mutlu günümüzde bizlere eşlik edecek.


Bu gece evimde misafirim, beni uğurlamaya sizleri de beklerim.


Düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Türküler söylemeye, beraber eğlenmeye, kınalar yakmaya beni ağlarken avutmaya hepinizi bekliyorum.


Geleceğe doğru atacakları bu ilk adımı beraberce yürümek ve mutluluğu paylaşmak üzere sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarlar.


Gönülden birbirimizi seviyoruz kalbimiz bir buna inanıyoruz bekarlığa veda, edip, işte bugün evleniyoruz  düğünümüze sizleride bekliyoruz.


Haydi kızlar gelin göbek atalım, mumları dizelim kınaları yakalım neşemize neşe katalım.


Mutluluk gele dursun dostlara haber olsun düğünümüz var bugün bizi sevenler buyursun.


Her aşk yüreğin sesidir ve sabırla büyür, içindeki sevgiyle aşkıyla mutlulukla yürür… Aşkımızı yüreğimizin sesiyle sabırla büyüttük içimizdeki sevgimizle aşkımızla mutlulukla yürüdük, sizleri de bu mutlu günümüz de aramızda görmek istiyoruz.


Sevdik birbirimizi, evlendirin dedik bizi. Kırmadılar sözümüzü, yapıyorlar düğünümüzü. Bu mutlu günümüzde yanımızda görmek isteriz hepinizi.


Mutluluk geledursun, dostlara haber olsun, nişanımız var bugün, bizi sevenler buyursun.


Hayatımdaki mutluluğu buldum ve bu gün de ona hayatımı vermeye söz veriyorum. Mutluluğa doyacağımız bu günde, mutluluğumuzu paylaşmaya ve bizimle olmaya ne dersiniz.


Allah’ın emrine uyuyoruz, mutlu bir yuva kuruyoruz. Allah’tan saadet diliyoruz, bu mutlu günümüze, sizleri de bekliyoruz.


Hazırlıkları uzun süren “En Güzel Aşk Filmi” sonunda gösterime giriyor. Nişanımızda birlikte izlemeye ne dersiniz?


Bu mutlu günümüzde, mutluluğumuzu paylaşmak adına düğün törenimize sizleri de bekliyoruz.


Gördü gözlerimiz sevdi kalplerimiz, hayatın baharında birleşti ellerimiz. Bu mutlu günümüze sizleri de bekleriz.


Mutluluk paylaştıkça büyür. Mutluluğumuzu paylaşmaya sizleri de bekliyoruz.


Sevdik beğendik, söz verdik birbirimize. Karar verdik, ömür boyu beraberliğimize. Bu mutlu günümüzü, müjdeleriz sizlere. Bekleriz hepinizi, ailece düğünümüze.


Hayatımızın baharında ilk imzayı atarken sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Masallar gerçeğe, gerçekler masala dönüşürken, mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istiyoruz.


Seviyorum... Ama kimi? En tatlı birisini, nasıl anlatsam bilmiyorum size. Merak ediyorsan düğünüme gelsenize.


Yüreğimizin ve sevgimizin götürdüğü yerdeyiz. Sizleri de nişan törenimizde aramızda görmekten mutluluk duyacağız.


Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.


Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.


Biz kenardan gidiyoruz yol sizin olsun. Biz pınardan içiyoruz göl sizin olsun. Biz evleniyoruz haberiniz olsun. Bizi seven dostlar düğünümüze buyursun.


Birbirimize yanık, aşk davamızda sanık olduk. Düğünümüze konuk, mutluluğumuza tanık olmak için düğünümüze davetlisiniz.


Akıp giden hayatın içinde kendimize dair yeni bir sayfa açarken, nişan törenimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Yüzlerimiz sevgiye dönük, ellerimiz kenetli, güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz. Düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz…


Kenardan biz gidelim, yol sizin olsun. Pınardan biz içelim, su sizin olsun. Belki gelemezsiniz, sağlık olsun. Biz evleniyoruz, haberiniz olsun. Bizi seven dostlar, düğünümüze buyursun.


İyi günümüzde mutlulukları, kötü günümüzde üzüntüleri bir ömür boyu paylaşmaya söz veriyoruz. Sizleri de bu anlamlı günümüzde yanımızda olmaya davet ediyoruz.


Ömür boyu mutluluğa imzalarımızı atarken, sizlerin de yanımızda olmasından büyük mutluluk duyacağız.


Sevgi çemberi yakalanmaz dense de sevgililer kavuşmaz denilse bile. Biz sevdik kavuştuk birbirimize. Darısı tüm sevenlerin başına. Bizi sevenler buyursun düğünümüze.


Düşüncemiz evlenip yuva kurmak/ Dileğimiz ömür boyu mesut olmak/ Niyetimiz ebedi beraber kalmak/ arzumuz bu mutlu günümüzde/ Tüm dostlarımızı aramızda görmek


Göklerde kıyılan nikahımızın, yeryüzündeki mutluluğunun yaşanacağı bu kutlu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Düşüncemiz evlenip yuva kurmak. Dileğimiz ömür boyu mesut olmak. Niyetimiz ebedi beraber kalmak. Arzumuz bu mutlu günümüzde tüm dostlarımızı aramızda görmek.


Bu mutlu günümüzde, mutluluğumuzu paylaşmak adına düğün törenimize sizleri de bekliyoruz.


Onca yıldır "Ne zaman evleneceksiniz?" sorularına alternatif cevaplar bulmaktan yorulduğumuz için evleniyor ve evliliğin ilk aşaması olan nişan törenimize hepinizi bekliyoruz.


Yaşam boyu sürmesini dilediğimiz beraberliğimizin bu ilk gününde biz “evet” derken sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.


Sessiz rüzgârlar gibiydik önceleri. Artık fırtınayız sevgimizle. Mutluluğa doğru yola çıktığımız. Bu en anlamlı günümüzü. Sizlerle paylaşmak dileğiyle.


Bir hayat seçtik, güneşi hiç batmayacak. Bir ömür bulduk, koklayınca solmayacak. Kalbimiz daima birbirine bağlı kalacak. Bir yuva kuruyoruz, hiç yıkılmayacak. Sizleri de aramızda görürsek mutluluğumuz bin kat daha artacak.


Aşk sözle başlar, dudak ile beslenir. Zamanı geldi dostlar, düğünle şereflenir.


Aşkımız destanlara, ismimiz davetiyelere yazılsın. Düğünümüze gelmezseniz burnunuz kapıya kıssın.


Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi, umudu ve dileğiyle ortak yaşantımıza

adım attığımız bu günde bizimle olmanızı dileriz.


İki sevgi dolu kalbin bir ömürde buluşmasına şahit olmak adına mutluluğa davetlisiniz.


Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.


Yasam boyu sürmesini arzu ettiğimiz beraberliğimizin ilk gününü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.


Gereği düşünüldü. Birbirine karşı mutluluk suçunu ika etmiş olduklarından, Medeni Kanun'un 4721 Maddesi'ne göre evlilik cezasına çarptırılmışlardır.


Ne yıldızları istiyoruz gecelerimize, ne güneşi karanlığımıza. Çok değil, sadece siz dostlarımızı istiyoruz yanımıza.


Sevdik güvendik birbirimize karar verdik ömür boyu beraberliğimize bu mutlu günümüzü müjdeleriz size bekleriz hepinizi düğünümüze.


Ayrılık değil sevda kavuşturdu ellerimizi kalplerimiz bir geleceğe umutla bakıyoruz şimdi, davetiyemiz sizlere evlilik bizlere uğur versin.


Hayatımızın en doğru kararını verip, ikimizde evet diyoruz. Ve siz dostlarımızı şahidimiz olarak bekliyoruz.


Yüreğimizin ve sevgimizin götürdüğü yerdeyiz. Sizleri de orada, düğün törenimizde aramızda görmekten mutluluk duyacağız.


Duvağımızda beyaz tüller, girmesin araya eller, mevlam yazmış bizi bize, duyuruyoruz şimdi size, mutlu geçecek günlerimiz, sevgi dolu kulplerimiz, ömür boyu beraberiz, düğünümüze sizleri de bekleriz.


Yaşama dair ne varsa her anında birlikte olmaya karar verdik. Bu tekrarı olmayan günde, bizlerle beraber olmanız bize ayrı bir mutluluk verecektir.


İyi günümüzde mutlulukları, kötü günümüzde üzüntüleri bir ömür boyu paylaşmaya söz veriyoruz. Sizleri de bu anlamlı günümüzde yanımızda olmaya davet ediyoruz.


Attığımız o tarihte, çizdiğimiz o kalpte söz verdiğimiz gibi evleniyoruz.Sizleri de düğünümüze bekliyoruz.


Mutluluk paylaştıkça büyür. Hepinizi bu mutluluğumuzu paylaşıp büyütmeye bekliyoruz.


Bu güzel ve mutlu günümüzde, siz değerli dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Allah'ın emrini, Peygamberimizin kavlini yerine getireceğimiz en özel günümüzde siz de mutluluğumuza ve yeni hayatımıza adım attığımız ana ortak olmak ister misiniz?


Hep aradım buldum sandım ben seni. Meğer ki her kürremde her zerremde sen varsın. Seyyahiyem sana göç etmek istesem. Her adımda her karede sen varsın. Bu mutlu karemizde sizleride aramızda görmek istiyoruz.


Bu sayfadaki yazılarda hoşunuza gidebilir.